Päivän Sana 17.01.2021

Kun Johannes oli vangittu, Jeesus palasi Galileaan ja julisti Jumalan evankeliumia. Hän sanoi: "Aika on täyttynyt, Jumalan valtakunta on tullut lähelle. Kääntykää ja uskokaa hyvä sanoma!"

Mark. 1:14-15

Nuttuja Afrikkaan lähti taas

Vauvannuttuja Etiopiaan ja Tansaniaan lähetettiin lokakuun alussa yhteensä 142 kpl. Lämmin kiitos kaikille nututtajille!

Kaikenkaikkiaan nuttuja on Kauhavan seurakunnasta lähetetty lähes 300 kpl seuraavan pakettiin on jo mukava pino nuttuja odottamassa. Nuttujen lähettämisessä on ollut muutaman kuukauden tauko lähettien toiveesta. Etiopiassa on tullausongelmat saatu selvitettyä ja Tansaniaan on lähetti palannut Suomesta. Tarve on loputon, joten innokkaat saavat mieluusti suunnitella uusia nuttujen raitoja jatkossakin.

Jos et viihdy kudin kädessä, mutta haluaisit osallistua tähän pieniä lämmittävään, joskus jopa keskosten hengen pelastavaan projektiin, sinullekin on tehtäviä:

- Voit rukoilla vauvojen ja heidän perheidensä puolesta

- Voit lahjoittaa villa- ja puuvillalankojesi loput tai uusia lankakeriä

- Voit antaa rahaa nuttujen lähettämiseen. Esimerkiksi Ylihärmän kirpputorin (Päämajantie 31, Ylihärmä) tai Toiskan (Kirkkotie 13, Kauhava) lippaisiin.

Tiedustelut lähetyssihteeri Henna Luoma p. 06 434 6530 tai 040 540 3797

Jeesus sanoo: ”Kaiken, minkä te olette tehneet yhdelle näistä vähäisimmistä veljistäni, sen te olette tehneet minulle.” Matt. 25:40