Osallistu Kävele Naiselle Ammatti -kampanjaan

Kävele Naiselle Ammatti 2020

Suomalainen Naisten Pankki tukee hauraassa asemassa elävien naisten yrittäjyyttä ja omaehtoista toimeentuloa kestävän kehityksen periaattein. Tavoitteena on tasa-arvoisempi maailma, jossa yhä useampi nainen on noussut köyhyydestä ja yhä useampi perhe saanut leivän.

Oma ammatti on naiselle ylpeyden ja toimeentulon lähde, mutta tie ammattiin voi olla kivikkoinen. Tälläkin hetkellä lukemattomat naiset kävelevät kymmeniä kilometrejä vain ruokkiakseen perheensä. Koronakriisi koettelee valmiiksi hauraassa asemassa olevia naisia ja heidän perheitään, mutta oma ammatti tuo turvaa ja opettaa taitoja, joilla nousta kriisistä. Nyt jos koskaan maailman naiset tarvitsevat sinut kulkemaan heidän rinnalleen. Naisten Pankin hankkeet toteuttaa Suomen suurin kansainvälisen avun järjestö Kirkon Ulkomaanapu.

Härmän Naisyrittäjät ry yhteistyökumppaneineen on jo useana vuonna järjestänyt Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuman Alahärmässä keräten kymmeniä innokkaita jumppaamaan, kävelemään ja osallistumaan monenlaisiin aktiviteetteihin. Lahjoituksiakin on tullut mukavasti.

Tänä vuonna Alahärmässä mennään matalammalla profiililla, mutta lahjoittamaan ja kävelemään päästään silti. Sunnuntaina 13.9.2020 klo 13 kannetaan Alahärmän kauniissa kirkossa kolehti Naisten Pankille ja Kävele Naiselle Ammatti -kampanjalle. Jumalanpalveluksen jälkeen lähdetään pienelle lenkille, johon kaikki halukkaat kutsutaan mukaan. Tule sinäkin!

KNA-kampanjalle voi lahjoittaa myös esim. verkon kautta, katso lisää:

Kiitos, että kuljet maailman naisten rinnalla.