Päivän Sana 13.05.2021

Hän, joka laskeutui alas, nousi myös kaikkia taivaita ylemmäs täyttääkseen kaikkeuden läsnäolollaan.

Ef. 4:10

Pääsiäisen jumalanpalvelukset 2.-5.4.

Koko seurakunnan tarjonta pitkäperjantaista maanantaihin eli toiseen pääsiäispäivään asti on koottu alle. Siihen on merkitty myös, kenelle on ilmoittauduttava halutessaan tulla paikanpäälle kirkkoon (max 20). Pääsiäispäivän messujen yhteydessä pidetään ehtoollishetkiä ilmoittautuneille. Syke-online-kirkkoon ei voi ilmoittautua, vaan siihen osallistutaan vain Youtuben tai Facebookin välityksellä.

Tervetuloa ruutujen äärelle seuraamaan striimauksia kotoa käsin tai istumaan turvavälein kirkonpenkkiin. Siunattua pääsiäisen aikaa!

Ylihärmän kirkko auki hiljentymistä varten ke 31.3. klo 14-16, to 14-16, pe 11-13, su 11-13 ja ma 17-18. Mahdollisuus keskusteluun papin kanssa erikseen sovittuna aikana. Kirkossa on pääsiäiseen liittyviä hiljentymisaiheisia rukouspisteitä, ja siellä soi pääsiäisajan musiikkia.