Päivän Sana 18.01.2022

Laulakaa ylistystä Herralle, valtaisat ovat hänen tekonsa! Levitköön tieto niistä yli maanpiirin.

Jes. 12:5

Papistossa muutoksia

Kappalainen Anssi Massinen on siirtynyt Ylihärmästä Kauhavan kappalaiseksi ja toimii alueseurakunnassa näillä näkymin marraskuun puoliväliin saakka. Marja-Riitta Ylikangas-Annola hoitaa Ylihärmän kappalaisen virkaa vastaavan ajan. Ylikangas-Annola ehti toimia hetken Kauhavan alueseurakunnan seurakuntapastorina.

Kauhavalla on tammikuun alussa aloittanut seurakuntapastorina Samuel Mäkinen. Mäkisellä on määräaikainen virkamääräys vuoden 2022 loppuun asti. Petra Kero, Kauhavan kappalainen, on jäänyt virkavapaalle. Aki Paavola on Alahärmän ja Tarja Takala-Luostarinen Kortesjärven kappeliseurakunnan kappalainen.