PERUTTU Hygieniapassikoulutus 19.3.2020

Koulutus on peruttu / siirretty koronatilanteen takia. 

Ilmoitamme uudesta ajankohdasta myöhemmin.


---

 

 

Ylihärmän seurakuntatalolla järjestetään 19.3. hygieniapassikoulutus kesän herättäjäjuhlilla ruoan parissa työskenteleviä varten. Sitoutuneille talkoolaisille koulutus ei maksa mitään, vaan juhlat tarjoavat sen kymmenellä talkootyötunnilla juhlien aikana 3.-5. heinäkuuta. Koulutukseen voi tulla mukaan muutenkin, vaikka ei herättäjäjuhlatalkoisiin osallistuisikaan, mutta siinä tapauksessa hygieniapassitestin hinta on itse maksettava (49€).

 

Koulutus koostuu teorialuennosta (klo 16–18) ja sen jälkeen suoritettavasta testistä. Testattavalla tulee olla mukana virallinen kuvallinen henkilökortti sekä sininen kuulakärkikynä. Koulutukseen voi opiskella osoitteesta lupakokata.fi löytyvän materiaalin avulla. Henkilöt, jotka sitoutuvat minimissään 10 tunnin talkoisiin sekä hygieniapassikurssille, ilmoittautuvat sähköpostitse 18.3. mennessä osoitteeseen .

 

Hygieniapassi kannattaa hankkia. Se on osoitus hygieniaosaamisesta. Siitä voi olla hyötyä vapaa-ajan harrastuksissa, esim. kahvituksia tai muita tarjoiluja järjestäville sekä nuorelle kesä- tai muun sesonkityön hakijalle. Herättäjäjuhlien talkoisiin osallistumisesta saa myös arvokasta työkokemusta ja mahdollisuuden tutustua ihmisiin ympäri Suomen. Kauhavan herättäjäjuhlille odotetaan 30 000 juhlavierasta.