Päivän Sana 04.12.2021

Hän hankkii sorretuille oikeuden, hän opettaa köyhille tiensä.Ps. 25:9

Raamattuluennot Rakkauden voimasta alkavat

Raamattukouluttaja Ilkka Rytilahden luentosarja alkaa marraskuussa: tervetuloa luennoille Alahärmän ja Ylihärmän seurakuntatalolle 3. ja 4.11. sekä 17. ja 18.11.Kahvitus alussa, kirjapöytä, kolehti Kansanlähetyksen kotimaan työlle. 
Mukana illoissa on kappalainen Aki Paavola. 

Miksi olet olemassa? Onko elämälläsi tarkoitusta? Mikä on kaiken päämäärä? Ei ole samantekevää, mistä näihin kysymyksiin etsii vastausta ja miten niihin vastaa. Kaiken todellisuuden keskus on Rakkaus. Se on kristillisen uskon ehdottomassa ytimessä. Se antaa olemassaolollemme niin tarkoituksen kuin päämäärän.

Jumala on rakkaus, joka välittää ja kestää. Hän on rakkaus, joka haluaa saattaa meidät yhteyteensä, asettua meihin, uudistaa meidät ja vaikuttaa kauttamme. Rakkaus on elämän suurin muutosvoima, joka on löydettävissä tänäänkin. Elämä voi muuttua Hänen yhteydessään. 

1: MEIDÄT ON LUOTU RAKKAUTEEN JA VAPAUTEEN 
Jokainen hetki on lahjaa, mutta kaikki hetket eivät ole yhtä merkittäviä. On erityisiä, ratkaisevia hetkiä, jotka antavat elämällemme sen merkittävimmän sisällön ja suunnan. Tässä jaksossa käydään läpi, mitä Jumalan erityiset hetket ovat sekä mitä meidän on niissä tarkoitus nähdä ja löytää. 

2: MEIDÄT ON KUTSUTTU ELÄMÄÄN YHTEYDESSÄ JUMALAAN 
Meidät on tehty ja tarkoitettu elämään yhteydessä Jumalaan. Vain siinä voimme löytää todellisen minuutemme ja tarkoituksemme. Meidät on kutsuttu osallisiksi tuosta vapaudesta ja elämään siinä liitettyinä Jumalaan, tuntemaan hänet.