Päivän Sana 17.01.2021

Kun Johannes oli vangittu, Jeesus palasi Galileaan ja julisti Jumalan evankeliumia. Hän sanoi: "Aika on täyttynyt, Jumalan valtakunta on tullut lähelle. Kääntykää ja uskokaa hyvä sanoma!"

Mark. 1:14-15

Seurakunnan suruadressien hinnat 1.1.2020 alkaen

Seurakunnasta ostettavien suruadressien hinnat 1.1.2020 alkaen lähetystyön  hyväksi:

Isot adressit, taitettuna A4-koossa 12,00 €/kpl.

Kortesjärven ja Ylihärmän adresseja saa nyt koeluontoisesti myös pienempinä, taitettuna A5-koossa. Hinta 8,00 €/kpl.

Adressien myyntihinta ohjataan kokonaisuudessaan lähetystyölle kunkin alueen nimikkosopimuksiin.

Adresseja saa seurakunnasta käteisostoksina kirkkoherranvirastosta, seurakunnan kirpputoreilta, seurakuntataloilta Alahärmässä (voi kysyä myös päiväkerhon puolelta, jos yläkerrassa on ovet lukossa) ja Ylihärmässä.

Seurakunnan adresseja myyvät myös kukkakaupat ja hautaustoimistot sekä S-marketit Alahärmässä ja pian myös Kortesjärvellä. (Hinnat vaihtelevat.)