Päivän Sana 13.05.2021

Hän, joka laskeutui alas, nousi myös kaikkia taivaita ylemmäs täyttääkseen kaikkeuden läsnäolollaan.

Ef. 4:10

Tervetuloa kirkkoon 18.4.

Sunnuntain 18.4. jumalanpalveluksiin voidaan ottaa osallistujia paikalle (20 henkilöä), eikä niihin tarvitse erikseen ilmoittautua. Turvavälit ja maskien käyttö on muistettava sekä se, ettei tule mukaan flunssaoireisena. Kirkossa on saatavilla käsidesiä.

Kauhavan kirkossa vietetään messua klo 10 ja Alahärmän kirkossa klo 13. Kortesjärvellä on sanajumalanpalvelus klo 13 ja Gideonien kirkkopyhä. Sykemessu pidetään Ylihärmän kirkossa klo 16, ja se tulee suorana netissä (hae "Kauhavan seurakunta" Facebook/Youtube), ja lähetyksestä jää tallenne. Myös Kauhavan kirkon messusta jää tallenne Facebookiin, äänistriimaus suorana

18.4. on 2. sunnuntai pääsiäisestä. Pyhäpäivää kutsutaan Hyvän paimenen sunnuntaiksi.