Päivän Sana 27.11.2020

Älä vaadi palvelijaasi tuomiolle,
sillä sinun edessäsi ei yksikään ole syytön.

Ps. 143:2

Toivoa naisille -työn juhlaa

Kauhavan seurakunnan Toivoa naisille -piiri täytti  10 vuotta ja Suomen työ 20 vuotta. Kokoonnuimme Palojärven leirikeskukseen 14.11. seuraamaan 20-vuotisjuhlawebinaaria, jonka voi tallenteena katsoa tästä:

Kauhavan seurakunnassa aloitti 29.10.2010 Hanna-piiri Anne Heikkilän aloitteesta. Työn nimi muuttui myöhemmin Toivoa naisille -työksi.  Vuosien myötä on kokoonnuttu eri puolilla seurakuntaa kodeissa, seurakunnan tiloissa ym. Piiriin ovat kaikki naiset tervetulleita!

Keskeistä piirin kokoontumisissa on kuukausittain tulevan, ympäri maailmaan leviävän rukouskalenterin lukeminen. Jaamme myös kuulumisia maailmalta, erityisesti naisten vaikeista oloista ja tämän työn kautta tulleesta avusta. Ja tärkeitä ovat toki myös kahvipöytäkeskustelut ja omien kuulumisten jaot.

Piirin vapaaehtoisella kahvirahalla ja esimerkiksi Finsumäen markkinoiden myyntipöydällä on kymmenen vuoden aikana kustannettu 120 Toivoa naisille -radio-ohjelmaa eri kielille, viime vuosina khmerinkielellä Kambodžaan sekä turkinkielisiä ohjelmia. Puolet ohjelma-ajasta on käytännön neuvoja, toinen puoli kristillistä sisältöä.

Kauhavan seurakunnan Toivoa naisille -piiristä vastaavat Kortesjärven lähetysvastaava Sirpa Huhdankoski ja lähetyssihteeri Henna Luoma. Toivottavasti tapaamme piirissä! Rukouskalenterit löytyvät aina sivustolta Ne voi tilata itselleen suoraan Sansasta tai Hennan kautta, mieluiten sähköpostitse lähetettyinä henna.luoma(at)evl.fi p. 040 5403797.

Ylihärmäläislähtöinen Miia da Silva (os. Palttala), aloittaa Toivoa naisille -työn koordinaattorina ensi vuoden alusta.

Miiaan voit tutustua tästä

Toivoa sinunkin elämääsi! Tervetuloa mukaan tähän rukousverkostoon!