Toivon polut kutsuvat

"Nyt metsä kirkkoni olla saa"

Reiskin laavu, Kitka; frisbeegolf-rata, Kotkanpesä, Alahärmän Kirkonkylän kuntorata, Yliviitala, Prännin patikka; kodalta Kirkkokallion laavulle ja Ojutjärvi; P-paikalta kalastajien laavulle... Nämä ovat paikkoja, joista löytyy polun varrelta rasteja. Rasteilla on nettilinkki, jonka takaa avautuu lisäsisältöä. Oma puhelin siis kannattaa ottaa mukaan ja vaikka ladata siihen valmiiksi QR-koodin lukija.

Lähdetään avoimin mielin kokemaan luonnon hoitava vaikutus ja hiljentymään toivon sanoman ääreen.

Toivon polut ovat paikoillaan 28.3.-26.4.2020. Tervetuloa!

Luonnossa retkeillessä myös retkieväät on tärkeä asia. Ethän jätä roskia luontoon. Huomioi myös varoitukset.

🔥 Kevään ensimmäinen ruohikkopalovaroitus on astunut voimaan. Ruohikkopalon vaara on kuivuudesta johtuen ilmeinen. Tuulisella säällä palot leviävät erittäin nopeasti.

❗️ Tulenteko metsäpalovaroituksen tai ruohikkopalovaaran aikana on kielletty.

Tarkasta voimassa olevat varoitukset aina ennen retkelle lähtöä:

VIDEO 1.4.2020 Alahärmän kuntoradalta löytyi Toivon polun päätteeksi yllätys, jonka tekijä on tuntematon.