Päivän Sana 20.01.2021

Apostolina olen saanut tehtäväkseni auttaa Jumalan valittuja uskomaan, tuntemaan pyhän totuuden ja toivoen odottamaan ikuista elämää.

Tit. 1:1-2

Uudet kokoontumisrajoitukset

Koronan vuoksi seurakunnan kokoontumiset supistuvat voimakkaasti adventin ajaksi. Monista rakkaista joulun ajan tilaisuuksista joudutaan tänä vuonna luopumaan. Kauneimmat joululaulut ja adventin ajan konsertit on peruttu. Samoin lasten ja perheiden kerhotoiminta päättyy 3.12. Kirpputorit suljetaan myös. Hoitolaitosten hartaushetket ovat tauolla jouluun asti. Kuorojen toiminta jää niin ikään tauolle.
Keskusteluapua saa edelleen normaalisti. Kirkolliset toimitukset toteutuvat ja jumalanpalvelukset pidetään 20 hlön maksimiosallistujamäärällä. Jumalanpalvelusten striimaminen pyritään aloittamaan mahdollisimman pian facebookissa. Nettiradiossa äänistriimaus jatkuu keväällä aloitetun käytännön mukaan.
Henkilöstö ryhtyy suunnittelemaan digitaalisen sisällön tuottamista lähipäivinä. Asiasta tiedotetaan myöhemmin lisää.

Edessä on uusi puristus epidemian kourissa. Valoa tunnelin päässä kuitenkin näkyy jo lähestyvien rokotteiden muodossa. Valoa ja verjelusta adventin aikaan!

Jyrki Jormakka