Päivän Sana 16.05.2022

Laulakaa Herralle uusi laulu! Hän on tehnyt ihmeellisiä tekoja. Hänen oikea kätensä, hänen pyhä voimansa on tuonut voiton.

Ps. 98:1

Uudet Kortesjärven toimitilat nimettiin seurakuntakoti Messiksi

Kortesjärven kappeliseurakunnan uusien toimitilojen eli seurakuntakodin osoite on Päivärinteentie 13-15. Paikka löytyy entisen kunnantalon takaa terveysaseman rakennuksesta.

Kappeliseurakunnan toimipisteet Ala- ja Ylätuvan rivitalohuoneistoista on siirretty Kortesjärven terveysaseman yhteyteen tehtyihin uusiin seurakunnan tiloihin. Sisäänkäynti on terveysaseman pääoveen nähden vasemmalla. Ulko-ovessa on opaste.

Toimitiloille haluttiin antaa hyvä ja tunnistettava nimi: Messi. Seurakuntakoti Messissä on tiloja lapsille, nuorille ja aikuisille. Seurakuntasalin ja keittiötilan remontointi on aluillaan, ja ne valmistuvat käyttöön myöhemmin. Kerhohuoneet, diakoniatoimisto ja työntekijöiden työhuoneet on saatu sisustettua jo melko valmiiksi. Toimintaa aloitellaan nyt pikkuhiljaa muuttopuuhien jälkeen, koronarajoitusten sallimissa rajoissa.

Nuorisotyönohjaaja Anna-Maria ja diakoni Sirpa toivottavat tervetulleeksi tutustumaan Messiin.
Nuorisotyönohjaaja Anna-Maria ja diakoni Sirpa toi...