Päivän Sana 19.01.2021

Muistakaa johtajianne, niitä, jotka julistivat teille Jumalan sanaa. Pitäkää mielessänne, miten he elämänsä elivät, ja ottakaa heidän uskonsa esikuvaksenne.

Hepr. 13:7

Uusi nimikkolähetti vieraana 6.1.2021

Miia da SilvaSeurakuntamme uusi nimikkolähetti Miia da Silva vierailee Kauhavalla loppiaisena. Miia on mukana haastattelusaarnassa ke 6.1. klo 10 Kauhavan kirkossa alkavassa jumalanpalveluksessa. Valitettavasti kokoontumisrajoitusten vuoksi jumalanpalvelus joudutaan pitämään suljetuin ovin. Miiaa pääsee kuitenkin kuulemaan nettiradion kautta jumalanpalveluksen suorassa lähetyksessä ja näkemään videolähetyksessä, joka säilyy Facebookissa jonkin aikaa. Linkit molempiin löytyvät näiden sivujen etusivulta jumalanpalveluksen alkaessa.

Miia da Silva os. Palttala on kotoisin Ylihärmästä. Hän aloitti vuoden alusta Euroopan, Keski-Aasian, Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan Toivoa naisille -työn koordinaattorina Medialähetys Sanansaattajien lähettämänä. Miia tekee työtä Irlannista käsin, jossa hän asuu miehensä Lucaksen kanssa.

Toinen seurakuntamme uusi nimikkolähetti on Maija Leena Lähi-idässä.

Pauli Vanhanen jatkaa työtään Ugandassa.

Pia ja Tero Ruotsala aloittivat syksyllä 2020 työkauden Kambodžassa.

Kaikki nämä nimikkolähetit ovat  nyt koko seurakunnan yhteisiä.

Nimikkokohdesopimukset lopetettiin.