Päivän Sana 16.01.2021

Yhdentekevää, oletko juutalainen vai kreikkalainen, orja vai vapaa, mies vai nainen, sillä Kristuksessa Jeesuksessa te kaikki olette yksi.

Gal. 3:28

Vielä ehtii äänestää

Suomelan kauppahuoneella oli vilskettä pe 31.10. seurakuntavaalien viimeisenä ennakkoäänestyspäivänä. Vaalitoimitsijoina Katariina Ylikoski ja Mauri Jokela.

Seurakuntavaalien viimeinen ennakkoäänestyspäivä on menossa 31.10.14. Äänestää voi klo 18.00 saakka Alahärmän S-marketissa, K-supermarketissa Kauhavalla, Suomelan Kauppahuoneella Kortesjärvellä, Entisessä KOP:n talossa Ylihärmässä ja kirkkoherranvirastossa.

Varsinaisena vaalipäivänä, sunnuntaina 9.11. voi äänestää Kauhavan kirkossa. Äänestys alkaa jumalanpalveluksen jälkeen klo 11.00 ja päättyy klo 20.00.