Päivän Sana 07.12.2021

Voimistakaa uupuneet kädet, vahvistakaa horjuvat polvet, sanokaa niille, jotka sydämessään hätäilevät: ?Olkaa lujat, älkää pelätkö. Tässä on teidän Jumalanne!?

Jes. 35:3?4

Vielä ehtii äänestää

Suomelan kauppahuoneella oli vilskettä pe 31.10. seurakuntavaalien viimeisenä ennakkoäänestyspäivänä. Vaalitoimitsijoina Katariina Ylikoski ja Mauri Jokela.

Seurakuntavaalien viimeinen ennakkoäänestyspäivä on menossa 31.10.14. Äänestää voi klo 18.00 saakka Alahärmän S-marketissa, K-supermarketissa Kauhavalla, Suomelan Kauppahuoneella Kortesjärvellä, Entisessä KOP:n talossa Ylihärmässä ja kirkkoherranvirastossa.

Varsinaisena vaalipäivänä, sunnuntaina 9.11. voi äänestää Kauhavan kirkossa. Äänestys alkaa jumalanpalveluksen jälkeen klo 11.00 ja päättyy klo 20.00.