Päivän Sana 07.12.2021

Voimistakaa uupuneet kädet, vahvistakaa horjuvat polvet, sanokaa niille, jotka sydämessään hätäilevät: ?Olkaa lujat, älkää pelätkö. Tässä on teidän Jumalanne!?Jes. 35:3?4

Yhteisvastuukeräys käynnissä

Kauhavan alueseurakunnan tonkkatempaus ystävänpäivänä tuotti upeat 1523,25 euroa Yhteisvastuulle. Lämpimät kiitokset kerääjille ja osallistujille sekä mukana olleille liikkeille: S-Market EEPEE, Halpa-Halli, K-Supermarket Kauppatie, Kauppakeskus Vallesmanni, Halpakauppa Oy ja Tokmanni Oy.

 

Listakerääjät ovat myös liikkeellä koko seurakunnan alueella.

 

Suomessa Yhteisvastuu 2015 tukee vähävaraisia ja vaikeuksissa olevia Suurella Sydämellä -vapaaehtoistoiminnan kautta ja auttaa lapsia kouluun Haitissa.

 

Yhteisvastuu on lähimmäisenrakkauden kansanliike ja evankelis-luterilaisen kirkon vuosittainen suurkeräys, joka auttaa hädänalaisia syntyperään, uskontoon tai poliittiseen vakaumukseen katsomatta Suomessa ja kehitysmaissa. 60 % tuotosta menee Kirkon Ulkomaanavun välityksellä kehitysyhteistyöhön ja katastrofiapuun. 20 % käytetään vuosittain valittavaan kohteeseen Suomessa ja 20 % kirkon ja seurakuntien tekemään avustustyöhön.

 

Tulossa

 

Kauhavan seurakuntakodilla on Keskustan alueen diakoniapiirin naisten valmistama yhteisvastuulounas sunnuntaina 29.3. klo 11.30-14 (aik. 10 €, 5-12-v. 5€/hlö).

 

Alahärmässä YV-lounaita on keskiviikkokerhon yhteydessä kevään ajan kerran kuukaudessa (4.3., 15.4.). Keskiviikkoisen perhekerhonkin päätteeksi on tuolloin mahdollisuus poiketa lasten kanssa syömään valmiiseen pöytään (5 €). Maaliskuussa (20.3.) järjestetään hernekeittotarjoilua Alahärmän seurakuntatalolla, ja viikolla 13 seurakunnan työntekijät jalkautuvat viikoksi Härmän Ässän liikekeskuksen tiloihin Yhteisvastuun merkeissä.

 

Kortesjärvellä YV-lounasta tarjotaan pääsiäisen jälkeisenä pyhänä 12.4. Yhteisvastuujuhlia pidetään siellä kaikkiaan neljät. Ylihärmän kappeliseurakunta on myös mukana keräyksessä perinteiseeen tapaan. Kevään aikana Pakan kylällä pidetään seurat ja arpajaiset. Tulossa on myös konsertti Ylihärmän kirkossa 22. huhtikuuta.

 

Kauhavan seurakunnassa yhteisvastuukeräykseen voi osallistua monin tavoin. Suuri kiitos kaikille tekijöille ja osallistujille!