Kauhavan herättäjäjuhlat 2.-4.7.2021

Ajankohtaista:

Kauhavan herättäjäjuhlat on tältä kesältä siirretty ensi vuodeksi. Juhlien tarkka ajankohta on 2.-4.7.2021 ja pitopaikkana on Kauhavan lentokenttä.

Täksi kesäksi talkoisiin ilmoittautuneet siirretään automaattisesti tulevaan vuoteen. Jos tahdot ilmoittautua ensi vuoden juhlille talkoisiin, voit edelleen täyttää tuon alta löytyvän talkookortin ja palauttaa sen Kauhavan seurakunnan kirkkoherranviraston postilaatikkoon. (Vaikka päivämäärät kortissa ovatkin väärät.)

Toimikunnat aloittavat nyt työssään tauon, joka kestää ensi vuoden tammikuuhun saakka. Osa toimikunnista saattaa silti toimia jossain määrin taustalla, erityisesti varainhankintatoimikunta nettikauppaa ylläpitäen.

Onko sinulla asiaa herättäjäjuhliin liittyen?

Jos sinulla on asiaa herättäjäjuhliin liittyen, voit lähettää sen sähköpostitse

. Sähköposteja käydään kootusti läpi, kun toimikunnat aloittavat toimintansa tammikuussa 2021. Jos asiasi on akuutti ja tarvitset nopeaa reagointia, voit ottaa yhteyden 18.5.2020 lähtien herättäjäjuhlajärjestelijään Kalle Hiltuseen; tai puhelimitse 040 577 9195.

• Tästä pääset katsomaan tavara-arpajaisten voittajat:

• Tule mukaan valmisteluun: Voit olla suoraan yhteydessä toimikuntien puheenjohtajiin ja ilmoittautua mukaan juhlien järjestelyyn. Katso "Toimikunnat ja niiden puheenjohtajat"-sivu.

• Herättäjäjuhlien logo:

• Pankkitilinumero

Herättäjä-Yhdistys ry/Kauhavan herättäjäjuhlat

FI43 4928 0010 1025 24

• Talkoisiin ilmoittautuja, voit tulostaa talkookortin tästä:

talkookortti_kauhava_2020.pdf

• Herättäjäjuhlien kotisivuille: