Päivän Sana 20.01.2021

Apostolina olen saanut tehtäväkseni auttaa Jumalan valittuja uskomaan, tuntemaan pyhän totuuden ja toivoen odottamaan ikuista elämää.

Tit. 1:1-2

Laulamaan

Hengellinen musiikki ilmaisee sanoin ja sävelin uskon maailmaa. Musiikin siivin kristillinen seurakunta on alusta asti rukoillut ja julistanut sanomaa. Uskon kokemukset kumpuavat ilmoille sekä vuosisatojen vaihtumiset kestäneissä virsissä että aikamme sanoin.

*      *      *      *      *      *      *

Musiikki on osa seurakunnan tilaisuuksia. Musiikkielämään osallistumisen mahdollisuudet vaihtelevat konserttien kuuntelemisesta esiintymisiin. Olet sydämellisesti tervetullut mukaan laulamaan ja soittamaan.

Kuorot kokoavat suojiinsa useita satoja laulajia seurakunnassamme. Kuorolaiset muodostavat seurakunnan vapaaehtoistyössä suurilukuisimman joukon. Ehkä juuri siksi on helppo kokea itsensä tervetulleeksi mukaan. Lisätietoja kuoroista saat oman alueesi kanttorilta.

Musiikkityön sivut:

Tästä voi hakea virsiä eri tavoin: