Päivän Sana 07.08.2022

Jeesus sanoi: ?Varokaa vääriä profeettoja. He tulevat luoksenne lampaiden vaatteissa, mutta sisältä he ovat raatelevia susia. Hedelmistä te heidät tunnette.?

Matt. 7:15?16

Laulamaan

Hengellinen musiikki ilmaisee sanoin ja sävelin uskon maailmaa. Musiikin siivin kristillinen seurakunta on alusta asti rukoillut ja julistanut sanomaa. Uskon kokemukset kumpuavat ilmoille sekä vuosisatojen vaihtumiset kestäneissä virsissä että aikamme sanoin.

*      *      *      *      *      *      *

Musiikki on osa seurakunnan tilaisuuksia. Musiikkielämään osallistumisen mahdollisuudet vaihtelevat konserttien kuuntelemisesta esiintymisiin. Olet sydämellisesti tervetullut mukaan laulamaan ja soittamaan.

Kuorot kokoavat suojiinsa useita satoja laulajia seurakunnassamme. Kuorolaiset muodostavat seurakunnan vapaaehtoistyössä suurilukuisimman joukon. Ehkä juuri siksi on helppo kokea itsensä tervetulleeksi mukaan. Lisätietoja kuoroista saat kanttoreilta.

Musiikkityön sivut:

Tästä voi hakea virsiä eri tavoin: