Päivän Sana 21.09.2023

Lakatkaa te huolehtimasta! Tietäkää, että minä olen Jumala.Ps. 46:11

Viestintä

Tiedotusta ja viestintää


Jaamme tietoa jokaisen saataville eri kanavien kautta. Kerromme seurakunnan työstä ja tapahtumista viikoittaisilla ilmoituksilla paikallislehdissä (Komiat ja Järviseudun Sanomat). Julkaisemme mainoksia ja olemme mukana sosiaalisessa mediassa. Kotisivuja ylläpidetään ja kehitetään. Yhteistyö tiedotusvälineiden kanssa on tärkeää. Ne uutisoivat seurakunnan tapahtumista ja hallintoelinten tekemistä päätöksistä. Haluamme näkyä ja viestiä ajankohtaisista asioista.

 

Tavoitteena on välittää tietoa seurakunnan elämästä, kristillisistä arvoista ja herättää kiinnostusta kirkon sanomaa ja toimintaa kohtaan. Koemme tärkeänä viestinnässä, että voimme olla auttamassa jokaista löytämään oman paikkansa olla ja toimia seurakunnassa.

 

Viestinnän avulla teemme viidestä kirkkopiiristä koostuvaa Kauhavan seurakuntaa tutuksi. Kutsumme kaikenikäisiä ihmisiä mukaan.

 

Tule vapaaehtoiseksi viestijäksi tekemään seurakunnastamme entistä näkyvämpi. Voit jakaa mainoksia ilmoitustauluille, kuvata tapahtumia, tuottaa somesisältöä, ideoida uutta ym.Ota yhteyttä


Viestintäsihteeri Kirsi Ylihärsilä p. 045 233 4220,  

ja lomasijainen lähetyssihteeri Henna Luoma 

p. 040 540 3797,  

 

VALO-tiimin (viestintä-, aikuis- ja lähetystyö) työalajohtaja Anna-Maria Sironen p. 040 751 4087

 

Kirkkoherra Jyrki Jormakka p. 040 505 7415

 

Kirkkoherranviraston toimistosihteeri Tiina Varjola 

p. 06 434 6500: Tila- ja henkilövarausten yhteydessä voi ilmoittaa lehdessä (kirkollisissa) ja netissä (tapahtumakalenterissa) tiedotettavan tekstin.

 

Anna palautetta