Päivän Sana 26.05.2024

Jeesus sanoo: ?Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa.?

Matt. 28:19?20

Kansainvälisen rukouksen päivä 6.11.

Haluaisitko liittyä yhteiseen rukoukseen erityisesti vainottujen kristittyjen puolesta. Voit seurata tilaisuutta Helsingin Vanhasta kirkosta netin kautta sunnuntaina 6.11.2022 klo 17 alkaen. Lisätiedot ja ohjelman seuranta tämän linkin kautta:

Rukoukseen johdattamassa mm. Miika Auvinen ja Leena Metsämäki. Puhujavieraina Mohammad Sharieh ja Tommy Toumas Syyriasta sekä joukko esirukoilijoita. Musiikissa Miika Auvinen & Band.

Tapahtuman järjestävät:

Helsingin tuomiokirkkoseurakunta ja Suomen Evankelisen Allianssin Kristittyjen ihmisoikeusryhmä (KRIO)