Päivän Sana 23.07.2024

Herra sanoo: ?Hylätkää väärät tienne ja tehkää hyvää! Silloin minä annan teidän asua tässä paikassa.?Jer. 7:3

Lähetyslentäjistä

Kauhavalla on niin pitkä ilmailun historia, että lähetyslentäjien työ osuu myös monella lähelle sydäntä. Torstaina 29.7. klo 18-18.45 pääsee etänä seuraamaan lentokapteenin arvonimen saaneen Hannu Heinosen esitelmää lentokapteenin työstään. Katso tästä linkistä: 

MAF Connection -ilta to 29.7. klo 18.00-18.45.  Avioniikkamekaanikko Hannu Heinoselle myönnettiin lentokapteenin arvonimi. Tasavallan Presidentti Sauli Niinistö myöntämä lentokapteenin arvonimi on ilmailun alan ainoa arvonimi ja se annetaan ansiokkaasta palveluksesta ilmailun tehtävissä. Tilaisuudessa Hannu Heinonen pitää lentokapteeni-esitelmän työstään MAF:n avioniikkamekaanikkona. Online streamaus on katsottavissa osoitteessa www.maf.fi/connection sekä Facebookissa sivulla MAF Suomi. 

Kansainvälinen lähetyslentojärjestö MAF (Mission Aviation Fellowship) syntyi toisen maailmansodan jälkeen, kun joukko sodassa palvelleita lentäjiä alkoi pohtia, miten lentokoneita voisi käyttää ihmisten palvelemiseen. Järjestö on toiminut vuodesta 1945 ja sen tehtävänä on avustaa lähetys- ja humanitäärisiä järjestöjä sekä paikallisia kirkkoja ja seurakuntia tarjoamalla ilmakuljetuspalveluja kolmannen maailman vaikeakulkuisilla alueilla.