Päivän Sana 09.06.2023

Nyt iloiten laulakaa Herralle, kohottakaa hänelle riemuhuuto, hän on meidän turvakalliomme. Tulkaa hänen kasvojensa eteen ja kiittäkää, virittäkää hänelle riemuvirsi!Ps. 95:1?2

Toivoa naisille -illat 12.8. ja 30.8.2021

Elokuussa on kaikenikäisillä naisilla hieno mahdollisuus päästä tapaamaan nimikkolähettejämme ja rukoilemaan yhdessä maailman naisten puolesta. Toivoa naisille -työn perustana on kuukausittain ilmestyvä, maailmanlaajuinen rukouskalenteri. Vapaaehtoisen kahvirahan myötä on myös mahdollisuus olla mukana kustantamassa khmerinkielisiä radio-ohjelmia Kambodžaan sekä turkinkielisiä radio-ohjelmia Istanbulin alueelle. Nuo ohjelmat välittävät Kristus-toivoa lukemattomiin perheisiin. 

Torstaina 12.8. klo 18 Kauhavan seurakuntakodin illassa on mukana nimikkolähettimme Pia Ruotsala tuomassa terveisiä Kambodžasta. 

Maanantaina 30.8. klo 18 Ylihärmän seurakuntalon illassa on mukana nimikkolähettimme, Toivoa naisille -työn koordinaattori Miia da Silva asemapaikaltaan Irlannista. 

Toivottavasti koronatilanne ei estä kokoontumisia Huomioidaan turvavälit ja käytetään maskeja. Ja ethän tule mahdollisesti koronaan viittaavien oireiden kanssa.