Päivän Sana 26.05.2024

Jeesus sanoo: ?Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa.?

Matt. 28:19?20

Palaute

Seurakunnan toimintaan osallistuu viikoittain useita satoja, jopa tuhansia ihmisiä. Seurakuntaelämässä voi tulla vastaan myös tilanteita, jotka jäävät mietityttämään. Jäseniään palvelevana yhteisönä seurakunnalle kaikki palaute on arvokasta.

Voit lähettää meille risuja ja ruusuja. Yhtä hyvin kiinnostavaa olisi kuulla ideoita ja toiveita.

Lähettäjän nimellä ja sähköpostiosoitteella varustettuun palautteeseen vastaamme normaalioloissa muutaman päivän sisällä. Vastaanotamme myös nimetöntä palautetta. Ongelmiksi koetuissa asioissa toivoisimme kuitenkin tilaisuutta keskustella ja yhteystiedot ovat silloin arvossaan.

Tähdellä merkityt tiedot ovat pakollisia.

Tämän lomakkeen tietojen lähetys on suojattu suojattu SSL-tekniikalla, joten henkilökohtaisten tietojen antaminen on turvallista. Ulkopuoliset eivät voi seurata tiedonsiirtoa.
Nimi
Sähköposti