Päivän Sana 12.08.2022

Vaikka jumalattomat rehottavat kuin ruoho, vaikka väärintekijät nyt kukoistavat, he tuhoutuvat, katoavat ikiajoiksi.

Ps. 92:8

Seurakuntatalot

Alahärmän seurakuntatalo

Seurakunnallamme on neljä seurakuntataloa:

• Alahärmän seurakuntatalo
  • Kauhavan seurakuntakoti
  • Kortesjärven seurakuntatalo
  • Ylihärmän seurakuntatalo

Alahärmän seurakuntatalo

(Härmäntie 31, 62300 HÄRMÄ)

Kirkon pohjoispuolella ikihonkien keskellä on vuonna 1966 valmistunut seurakuntatalo. Rakennusta on laajennettu vuonna 1981, ja täysremontti valmistui 1998. Katto- ja ikkunaremontti tehtiin vuonna 2008.

Kauhavan kirkkoherranvirasto ja seurakuntakotiSeurakuntatalo on vilkkaassa käytössä. Sitä käyttävät kaikki seurakunnan työmuodot aktiivisesti. Seurakuntatalolla järjestetään myös yksityisiä tilaisuuksia, kuten perhejuhlia ja muistotilaisuuksia.

Seurakuntatalolla sijaitsevat kaikkien työmuotojen toimistot ja työtilat. Taloustoimisto on Kauhavan seurakuntakodilla.

Kauhavan seurakuntakoti

(Kirkkotie 3 b, 62200 KAUHAVA)

Kirkon viereen valmistui vuonna 1974 seurakuntakoti. 1980-luvun alussa seurakuntakotia laajennettiin, jolloin saatiin lisää toimistotiloja. Vuosina 1999-2000 seurakuntakoti peruskorjattiin.

Kortesjärven seurakuntakoti MessiNykyisin talossa sijaitsevat seurakuntasali, keittiö, kokoushuone, kirkkoherranvirasto, taloustoimisto, diakoniatoimisto, kanttorin ja papiston sekä lähetys- ja viestintäsihteerin työhuoneet.

Kortesjärven vanhan srk-talon korvaavat toimitilat valmistuvat terveysaseman rakennukseen v. 2022

(Srk-koti Messi, os. Päivärinteentie 14,

62420 KORTESJÄRVI)

Uudet tilat sijaitsevat Kortesjärven terveysaseman yhteydessä, kulku terveysaseman pääsisäänkäynnin ja Tupasvillan välistä. Ulko-ovessa on opastekyltti.

Ylihärmän seurakuntataloYlihärmän seurakuntatalo

(Päämajantie 29, 62375 YLIHÄRMÄ)

Ylihärmän kirkon lähellä on seurakuntatalo ja vanha pappila. Työhuone- ja kerhotilat sijaitsevat vanhassa pappilassa.

Seurakuntatalon salissa on tilaa noin 150 hengelle, ja siellä järjestetään erilaisia tilaisuuksia. Seurakuntatalon alakerrassa sijaitsee diakoniatoimisto.

Ylihärmän pappila, Päämajantie 31