Päivän Sana 09.06.2023

Nyt iloiten laulakaa Herralle, kohottakaa hänelle riemuhuuto, hän on meidän turvakalliomme. Tulkaa hänen kasvojensa eteen ja kiittäkää, virittäkää hänelle riemuvirsi!

Ps. 95:1?2

Virkatodistustilaus

Virkatodistus-, sukuselvitys- ja sukututkimustilaukset kuuluvat 1.7.2020 alkaen Lapuan hiippakunnan aluekeskusrekisterin vastuulle.

Aluekeskusrekisterin Seinäjoen toimipiste (Käyntiosoite: Ala-Kuljun katu 1A, 60100 Seinäjoki
Avoinna ma-pe klo 9.00-15.00) Tarkista ajanvarauskäytäntö ym:

Aluerekisterikeskuksesta saa mm. virkatodistukset, sukuselvitykset ja -tutkimukset sekä avioliiton esteiden tutkinnan. Verkossa on mahdollista hoitaa avioliiton esteiden tutkinnan osoitteessa  sekä liittyä kirkon jäseneksi osoitteessa .

YHTEYDENOTOT:

Virkatodistuksen, sukuselvityksen ja sukututkimuksen tilaus

Virkatodistustilaukset: , p. 041 730 2591.

Neuvonta ja informaatio: , p. 041 730 2588.

Keskusrekisterin tehtävänä on ylläpitää seurakuntien kirkonkirjoja ja laatia virkatodistuksia.

Virkatodistuksen voi tilata myös verkossa osoitteessa