Päivän Sana 12.04.2021

Niin kuin vastasyntyneet lapset tavoitelkaa puhdasta sanan maitoa, jotta sen ravitsemina kasvaisitte pelastukseen.

1 Piet. 2:2

Kauhavan seurakunnan kirpputorit

Seurakunnallamme on kaksi kirpputoria

• Kauhavalla
  • Ylihärmässä

Kauhavan alueseurakunnan Kirpputori-kahvila Toiska

Osoitteessa Kirkkotie 13, Kauhava.

Puhelin 040 5376323

Aukioloajat 10.3.2021 alkaen:

TO-LA klo 11-15 Tervetuloa!

Tuotto diakonia- ja lähetystyölle.

Poikkea Toiskassa kahvilla, tee edullisia löytöjä kierrätyshengessä tai osta käsitöitä ja kortteja. Myös seurakunnan suruadressit myynnissä. Tule mukaan vapaaehtoisväen rinkiin. Otetaan vastaan lahjoituksina siistejä ja ehjiä vaatteita, astioita, leluja yms.

Lahjaidea: Osta lahjakortti Toiskaan. Saatavana Toiskasta itse valitulle summalle. Lahjakortin saaja voi käyttää kortin kirpputoriostoksiin tai käsitöiden ostamiseen Toiskasta.

Tervetuloa myös vapaaehtoisten rinkiin palvelemaan kirpputorille!

Ylihärmän kappeliseurakunnan kirpputori

Seurakuntatalon vieressä osoitteessa Päämajantie 31. Puhelin 050 4081514.

Avoinna keskiviikkoisin klo 16-19 ja lauantaisin klo 10-13. Tervetuloa!

Tuotto lähetystyölle. Myös uusia käsitöitä, kortteja ja seurakunnan suruadresseja myynnissä. Lahjavinkkinä myös lahjakortti. Tule ostoksille, tuo myytävää tai kutoisitko vaikkapa villasukat myyntiin. Tervetuloa n. 25 muun kirpputorivapaaehtoisen joukkoon myymään ja ideoimaan.

.