Päivän Sana 20.01.2021

Apostolina olen saanut tehtäväkseni auttaa Jumalan valittuja uskomaan, tuntemaan pyhän totuuden ja toivoen odottamaan ikuista elämää.

Tit. 1:1-2

Lähetystyö

Lähetystyö jatkuu myös poikkeuksellisena aikana

Lähetit ja koko maailman tilanne tarvitsevat nyt erityisesti rukouksiamme. Lähetit myös rohkaistuvat yhteydenotoista. Kaikkien kirkkomme lähetysjärjestöjen työ jatkuu ja tarvitsee myös taloudellista tukea erityisesti nyt, kun edelleen seurakunnan monet varainhankintakeinot ovat tauolla tai rajoitettuja. Tämän sivun alaseurassa on lähetysjärjestöjen linkit, joiden kautta saat paljon tietoa ja pääset myös antamaan taloudellista apua. Lähetyksen Herra ei jätä meitä. Hän on kanssamme ja odottaa, että käännymme Hänen puoleensa.

Katso tästä linkistä ohjeet eri järjestöjen osalta.

Nimikkolähetit

Nimikkokohdesopimukset ovat päättyneet 1.12.2020. Kaikki nimikkolähetit ovat koko seurakunnan yhteisiä.

Lähetysrengas

Lähettien kirjeitä on mahdollista saada kotiin joko sähköpostitse tai paperikirjeinä liittymällä lähetysrenkaaseen. Renkaaseen voi liittyä ilmoittautumalla lähetyssihteeri Henna Luomalle henna.luoma(at)evl.fi tai p. 040 540 3797. Muistathan ilmoittaa myös, jos haluat muutoksia postituksiisi. Suoraan lähetysjärjestöistä voit myös halutessasi tilata kirjeet nettisivujen kautta. Linkit sivuille alla.

Renkaaseen liittyminen ei velvoita mihinkään. Halutessasi saat ohjeet täältä taloudelliseen tukemiseen:

Lähetystyöstä vastaavat työntekijät:

Koko seurakunnan lähetyssihteeri sekä alueseurakunnan lähetystyöstä vastaava työntekijä:

Henna Luoma p. 040 540 3797.

Lähetystyöstä vastaava pappi: Samuel Mäkinen, Kauhavan alueseurakunnan seurakuntapastori p. 040 564 7783

Lähetystyöstä vastaavat työntekijät kappeliseurakunnissa:

Alahärmä – kappalainen Aki Paavola p. 050 5771408 ja lähetyssihteeri Henna Luoma p. 040 5403797.

Kortesjärvi – Sirpa Huhdankoski p. 040 704 7963

Ylihärmä – Kappalainen Marja-Riitta Ylikangas-Annola p. 040 534 0050 ja lähetyssihteeri Henna Luoma p. 040 5403797

Kaikille työntekijöille sähköpostit muotoa

Suomen evankelisluterilaisen kirkon viralliset lähetysjärjestöt ja niiden ajankohtaisia linkkejä:

Jos olet Facebookissa, liityhän Ruotsalat Toivon tiellä -sivun seuraajaksi!

Kuulumisia... YouTube-sivulla paljon haastatteluja. Miina on Kauhavan seurakunnan entinen nimikkolähetti.

Sleyn lähettien kirjeitä pääsee lukemaan täältä   Hakusanaksi lähetin nimi.