Päivän Sana 07.08.2022

Jeesus sanoi: ?Varokaa vääriä profeettoja. He tulevat luoksenne lampaiden vaatteissa, mutta sisältä he ovat raatelevia susia. Hedelmistä te heidät tunnette.?

Matt. 7:15?16

Lähetystyö

Lähetit ja koko maailman tilanne tarvitsevat nyt erityisesti rukouksiamme. Lähetit myös rohkaistuvat yhteydenotoista. Kaikkien kirkkomme lähetysjärjestöjen työ jatkuu ja tarvitsee myös taloudellista tukea erityisesti nyt, kun edelleen seurakunnan monet varainhankintakeinot ovat osittain rajoitettuja.

Katso tästä linkistä ohjeet eri järjestöjen osalta.
Tämän sivun alareunassa on lähetysjärjestöjen linkit, joiden kautta saat myös paljon tietoa ja pääset myös antamaan taloudellista apua.

Nimikkolähetit, kaikki koko seurakunnan yhteisiä:

Miia da Silva, Toivoa naisille -työssä Irlannista käsin, Medialähetys SanansaattajatPauli Vanhanen perheineen, Uganda, Suomen Luterilainen EvankeliumiyhdistysTero ja Pia Ruotsala, Kambodza, Suomen Lähetysseura

Lähetysrengas

Lähettien kirjeitä on mahdollista saada kotiin joko sähköpostitse tai paperikirjeinä liittymällä lähetysrenkaaseen. Renkaaseen voi liittyä ilmoittautumalla lähetyssihteeri Henna Luomalle henna.luoma(at)evl.fi tai p. 040 540 3797. Muistathan ilmoittaa myös, jos haluat muutoksia postituksiisi. Suoraan lähetysjärjestöistä voit myös halutessasi tilata kirjeet nettisivujen kautta. Linkit sivuille alla.

Renkaaseen liittyminen ei velvoita mihinkään. Halutessasi saat ohjeet täältä taloudelliseen tukemiseen:

Lähetystyöstä vastaavat työntekijät:

Koko seurakunnan lähetyssihteeri sekä alueseurakunnan lähetystyöstä vastaava työntekijä:

Henna Luoma p. 040 5403797.

Lähetystyöstä vastaavat työntekijät kappeliseurakunnissa:

Alahärmä – kappalainen Aki Paavola p. 050 5771408 ja lähetyssihteeri Henna Luoma p. 040 5403797.

Kortesjärvi – Sirpa Huhdankoski p. 040 7047963

Ylihärmä – Kappalainen Anssi Massinen p. 045 6577237 ja lähetyssihteeri Henna Luoma p. 040 5403797

Kaikille työntekijöille sähköpostit muotoa

Suomen evankelisluterilaisen kirkon viralliset lähetysjärjestöt ja niiden ajankohtaisia linkkejä:

Jos olet Facebookissa, liityhän Ruotsalat Toivon tiellä -sivun seuraajaksi!

Sleyn lähettien kirjeitä pääsee lukemaan täältä   Hakusanaksi lähetin nimi.