Päivän Sana 18.04.2024

Vaikka minä kulkisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä sinä olet minun kanssani.Ps. 23:4

Diakoniatyöntekijä

Kauhavan seurakunta hakee diakoniatyöntekijää. Hakuaika päättyy 29.2.2024 klo 16.

 

Diakoniatyöntekijän tehtävänkuvaan kuuluu yleinen diakoniatyö; vastaanotto-, kotikäynti- sekä kokoavaa työtä ja saattohoitoystävätoimintaa. Tarjoamme sinulle arvostavan ja kotoisen työyhteisön ja tiimin, joka tukee ja kannustaa sinua työssäsi. 

 

Työskentely-ympäristö sijoittuu kauniin Evijärven rannoille. Työ on itsenäistä, ja tukenasi toimii innostunut vapaaehtoisten joukko. Odotamme sinulta innostuvaa ja joustavaa työotetta, kirkon jäsenyyttä ja selkeää sitoutumista kirkon perustehtävään. Arvostamme yhteistyökykyä ja sosiaalisia taitoja sekä tiimityöskentelyn taitoja. Viranhoito edellyttää oman auton käyttöä. 

 

Viran kelpoisuusvaatimuksiin kuuluu piispaikokouksen hyväksymä tutkinto. Valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus (T-lomake) terveydentilastaan sekä KL 6:33 §:n mukainen rikosrekisteriote. 

 

Viranhoito alkaa 1.5.2024 tai muuna sovittuna ajankohtana. Viran palkkaus on vaativuusryhmän 502 mukainen. Virka täytetään ehdollisena ja valinta vahvistetaan sen jälkeen, kun valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.


Lisätiedot: Diakonian työalajohtaja Marja Kosola p. 045 632 7707