Päivän Sana 23.07.2024

Herra sanoo: ?Hylätkää väärät tienne ja tehkää hyvää! Silloin minä annan teidän asua tässä paikassa.?Jer. 7:3

Leiritunnelmia Palojärveltä

Palojärven leirikeskuksessa vietettiin upeat LÄHETYS-aiheiset tyttö-, poika- ja sekaleirit. Leireillä seikkailtiin afrikkalaisissa maisemissa ja tutustuttiin lähetystyöhön. Leirien alussa saimme lähetyksen, rakkauskirjeen Jumalalta. Leirien päättyessä lähetettiin rukouspallo nimikirjoituksilla varustettuna taivaan tuuliin, Taivaan Isän sydämelle. Joka välissä tietysti syötiin, joka päivä uitiin ja puuhasteltiin monenlaista mukavaa yhdessä. Rukous kulki myös yhtenä teemana leiriohjelmissa. 

Kaikilta leireiltä lähetettiin myös viestejä Ugandaan lähetystyöntekijöille. Saimme myös sieltä viestejä ja videoita. Tyttöleiriläiset kirjoittelivat kirjeitä ja piirsivät upeita piirustuksia Vanhasen lähettiperheelle. Poikaleirillä tehtiin mm. Ugandan lippu Legoista. 

Sekaleirillä rakenneltiin ryhmissä aivan käsittämättömän hienoa afrikkalaisia kyliä yksityiskohtineen. Aloituspaketin lisäksi ryhmäläiset ansaitsivat rahaa rakennustarvikkeisiin leiriolympialaisista sekä hyvästä käytöksestä ja yhteistyökyvystä. "Kehitysmaakaupan" tiskillä tehtiin harkittuja ostoksia ansaituilla "shillingeillä". 

Myös afrikkalaisista kylistä lähti kuvia Ugandaan. Sekaleirin juuri päätyttyä tuli sieltä kommentit.
Pauli Vanhaselta: "Oho, onpas siellä taitavaa väkeä! Paljon terveisiä!"
Anna ja Taisto Sokalta: "Hei! Onpa hienon näköistä! Mahtavaa nähdä, kuinka leiriläiset ovat panostaneet. Terveisiä Ugandasta!"
Lähetyssihteerikin liikuttui kyyneliin leiriläisten upeista aikaansaannoksista. Voittajajoukkueen afrikkalainen tori
Voittajajoukkueen afrikkalainen tori