Päivän Sana 28.03.2023

Minä olen kyllä ollut lähellä, mutta he eivät ole minua etsineet, olen ollut läsnä, mutta he eivät ole minua kyselleet.Jes. 65:1

Tarpeet äitiysavustuspakkauksiin

Äitiysavustuspakkausten kokoaminen Ylihärmässä jatkuu. Niitä on viety Romaniaan ja nyt uutena kohteena on Ukraina. Kuvassa juuri tulleita ihanuuksia. Kiitos kaikille lahjoittajille! Pakkaukset kootaan isoihin matkalaukkuihin, joita myös edelleen otetaan vastaan. 
Tällä hetkellä puutetta on erityisesti näistä vauvojen varusteista:
- peitot
- pyyhkeen, varsinkin kylpypyyhkeet
- lapaset, pienet peukuttomat ja vähän isommat peukulliset
- erilaiset lakit
- ohuet sukat (villasukkia on)
- muut vaatteet kokoa 50-80 cm
- makuupussit
- toukkapussit eli villakapalot
Kaikki muutkin puhtaat ja ehjät vauvojen tarvikkeet ovat tervetulleita. Vaatteet ja petivaatteet voivat olla käytettyjä, mutta tarvitaan myös käyttämättömiä tuttipulloja, tutteja, hammasharjoja, vauvanrasvoja, kuumemittareita ja leluja. Äideille pakkauksiin laitetaan villasukkia ja lämpimiä huiveja, joihin voi kääriytyä imettäessä. Myös korttikokoisia valokuvakehyksiä tarvitaan suojelusenkelikuville. 
Lahjoituksia otetaan vastaan molemmilla seurakunnan kirpputoreilla eli Ylihärmän kirpputorilla, (Päämajantie 31, Ylihärmä, avoinna ke 16-18, la 10-13) ja Toiskassa (Kirkkotie 13, Kauhava, avoinna ke-la klo 11-15). Jos jätät lahjoitukset pihalaatikoihin, merkitse päälle Äitiysavustuspakkauksiin.